All for Joomla All for Webmasters
osvskaradzic@madnet.rs
013 631 955

Конкурс за други круг уписа у вртић

ОШ „ Вук Стефановић Караџић“ Старчево

Дел. бр. 625

Старчево; 19.06.2020.године

Сагласно одредби члана 6 Правилник о условима за пријем, упис, боравак и испис деце из вртића при ОШ “ Вук Стефановић Караџић” Старчево

ОШ „ ВУК СТЕФАНОВИЋ КАРАЏИЋ“СТАРЧЕВО ПОНОВО позива родитеље, старатеље, усвојитеље и хранитеље да

П Р И Ј А В Е Д Е Ц У

ЗА УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ ЗА 2020/2021. ГОДИНУ У КОЈОЈ ЈЕ ОСТАЛО ЈОШ СЛОБОДНИХ МЕСТА

У Установу се врши пријем деце:

1. у целодневни боравак, обданиште, узрастаод 3 до 5,5 година која пуне 3 године живота до 31.08.2020.године.

ПРИЈАВА ЗА УПИС ДЕЦЕ ЗА ВРТИЋ ЗА РАДНУ 2020/21. ГОДИНУ ЗА ПРЕОСТАЛА СЛОБОДНА МЕСТА ПОЧИЊЕ 19.ЈУНА 2020. ГОДИНЕ И ТРАЈЕ ДО 24.ЈУНА 2020. ГОДИНЕ.

УПИС СЕ ОБАВЉА У ЗГРАДИ ШКОЛЕ У УЛИЦИ ИВЕ ЛОЛЕ РИБАРА БРОЈ 2 У ВРЕМЕНУ ОД 8,30 ДО 13,00 ЧАСОВА

Заинтересована лица подносе ПРИЈАВУ ЗА УПИС ДЕТЕТА у предшколску установу и документацију којима родитељ доказује статус, који је од значаја за упис детета.

Образац пријаве се добија у згради школе у ул. Иве Лоле Рибара бр.2.

Стручна служба установе ће, након обраде Пријава за упис деце, извршити пријем деце и објавити додатну Листу примљене деце узраста од 3 до 5,5 година која пуне 3 године живота до 31.08.2020. године најкасније до 26.06.2020.године.

.

Ако родитељ, односно старатељ није задовољан начином бодовања, подноси писани приговор Стручној служби најкасније у року од 3 дана од дана истицања листе.

Стручна служба је дужна да писаним путем одговори најкасније у року од 24 сата од дана пријема приговора.

Коначна листа накнадно примљене деце биће истакнута до 30.06.2020. године.

Пријаву за упис са пратећом документацијом подносе и родитељи чија деца су ове године уписана у вртић.

Директор школе:

СашаТасић

Упис првака

Обавештење о упису првака у ОШ Вук Стефановић Караџић

Поштовани,

Захваљујемо Вам се што сте заинтересовани за упис детета у нашу основну школу.Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

ВАЖНА НАПОМЕНА1!

Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.

ВАЖНА НАПОМЕНА2!

 Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. понесите лекарско уверење ако сте дете водили на преглед пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.

Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!

С поштовањем,

директор школе

Саша Тасић