^Врх
  
  
  
Get Adobe Flash player

Претрага

Анкета

Ако је велика казаљка сата (овог испод анкете) дугачка 10цм, колико брзо се њен врх помера?

Pi/6 cm/min - 13.6%
Pi/3 cm/min - 27.3%
10Pi cm/min - 27.3%
20Pi cm/min - 20.5%

Укупно гласова: 44
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno у: септембар 25, 2017

Ко је на мрежи: 114 гостију и нема пријављених чланова

Ваннаставне активности

Радно и суботом

       Радна субота одржана је 29.09.2018. Ова радна субота предвиђена је за организовање  ваннаставних  и спортских активности. Ученици су заједно са наставницима уживали у разним спортовима као што су стони тенис, одбојка, фудбал, кошарка. Овом дану придружио нам се и Одред извиђачаНадел"из Старчева. Они су обучавали децу како се подиже шатор и како преживети у природи.

Сајам спорта

 

                 Спортски савез Панчево са Савезом за школски спорт Панчево организује 2.Сајам спорта под слоганом
,,САЈАМ СПОРТА У ГРАДУ СПОРТА 201'' у Хали спортова ,,Стрелиште''.

               Дана 24.09.2018. ученици наше школе трећег разреда посетили су овај сајам где им је презентовано 30 спортских дисциплина :борилачке дисциплине, спортови са лоптом, стрељачке вештине,....

               Сајам спорта је шанса да се деци приближе све спортске дисциплине како би могли да одаберу спорт којим би се могли бавити.

 

 

Такмичења

           На Окружном такмичењу из математике одржаном 25.03.2018. у ОШ,,Јован  Стерија Пoповић''у Вршцу  ученик Лазар Јовановић 

4/3 освојио ТРЕЋЕ  место Антонију Милановићу 4/3 добио ПОХВАЛУ.Честитамо ученицима и  учитељици Татјани    Целин.На Општинском такмичењу из српског језика  одржаном 24.03.2018.у ОШ,,Стевица Јовановић'' у  Панчеву  ученици који освојили запажене  резултате су:

  1. Шајић Марија   8/2 освојила    ДРУГО    место
  2. Торњански Милица   8 /2 освојила     ТРЕЋЕ    место
  3. Честитамо и осталим учесницима :
  4. Ђуришић Јовани  5/2
  5. Ивановић Ани  5/1
  6. Манчић Лени 5/1
  7. Филиповић Николи 5/1
  8. Јаковљевић Наталија 7 /3 
  9. и наставницама Весни Рајић,Емилији Димитрујевић и Наташи Милићев.

Угледни час

 ВОДЕ СРБИЈЕ

Дана 28.03.2018.у холу школе одржан је Угледни час. Тема часа су ВОДЕ СРБИЈЕ ,који је приказан кроз коорелацију пет предмета:хемија, физика, географија, биологија и математика.

          Циљ часа је значај повезаности градива различитих предмет да се стекну знања уз примену савремених наставних средстава.Присутни су се упознали са хемијским саставом воде,таласима,еко системом копнених вода, у којој мери је заступљено загађење воде,значај воде  на планети Земља,како се мери запремина,штедњи и значају воде .

          Наставници и ученици  који су помогли у изради и презентацији овог часа су:Весна Стојановић,  Драгана Дрча, Ковиљка Несторовић, Драгица Тасић , Александар Виг, Зорка Бјелић  , Ања Петровић и Милица Стојановић 6/2 ;Милица Торњански,Марија Шајић , Теодора Јовић и Јована Јовић 8/2; Милана Болић и Катарина Мијајловић 8/1; Тијана Стаменковић и Немања Дошеновић 8/3 ;Милица Зириковић и Анђела Калиновић 7/1; Иван Добросавњевић и Мајда Старчев 6/1.

Представа"СТОП НАСИЉУ"

    Дана 20.03.2018.у Дому културе одржана је позоришна представа за децу ,,Стоп  насиљу'' за ученике од првог до четвртог разреда.

Редитељ је Драган Петровић,глумци:катарина Димитријевић,Данијел Корша,Марина Поповић и Дарган Петровић.Циљ представе је да се укаже на проблем насиља у школама.Намера је да се кроз поруке које преносе главни јунаци,допринесе спречавању вршњачког насиља,а да се деца подстакну да буду хуманији и бољи.Врло едукативна и забавна ,Морнар Попај,Мачак у чизмама и смешна Вештица успевају да својим комичним сукобима и заплетима дочарају деци како се осећа неко ко трпи насиље и неко ко чини насиље.Писац који контролише њихове сукобе

stop nasilju2stop nasilju 1

Copyright © 2013. www.osvkaradzic.edu.rs Rights Reserved.